Fanclubspitalu9’s Blog

Articole Cristi

          Art. 2        

                                    Mobilitate maxima!              

 

De cand lumea si pamantul oamenii circula!La inceput calare,apoi cu caruta,apoi cu trenul,apoi cu avionul,apoi iar cu caruta dar de data asta invelita in tabla prin revolutionarul Logan,iar deseori omul isi mai cara oasele cu autobusul,troleibusul sau tramvaiul!

Stiu ca de toate astea ati auzit dar atentie mare,a calatorit cineva pana acum cu cimitirul???Da,ati auzit bine!Mai nou poti calatori cu cimitirul dragii mei!Acest serviciu se ofera intr-un oras din ardeal,nu dau nume,pot spune doar ca prima silaba este SI,iar ultima BIU!Probabil nu stiti ca de exemplu in Bucuresti transportul public este asigurat de R.A.T.B.,in Constanta de R.A.T.C.,dar cu siguranta toata lumea trebuie sa cunoasca in orice localitate ar trai R.A.T.I.-ul,mai exact pe timp de vara Regia Autonoma de Transport Imputit,iar pe timp de iarna Regia Autonoma de Transport Inghetat!

In orice caz,transportul cu cimitirul este mortal,inca de cand mergi la ghiseu:

Saru’mana doamna,un bilet la cimitir va rog!

Pana unde mergeti?

Pana la Catedrala!

Cate persoane?

Una,am avut un accident ieri cu masina si trebuie sa folosesc cimitirul!

Va uram calatorie placuta!!

Amin!

Urci in acest ciudat mijloc de transport si doua babe trecute de 80 de ani iti confirma ca ai citit bine ceea ce scrie pe placuta de sus!(vezi foto)Vehiculul se pune in miscare iar parca din ceruri se aude:Atentie urmeaza statia Timpuri Noi!

Asadar,bine ati venit in oras,in cazul in care nu va mai tin picioarele,va asteptam cu drag sa apelati la cimitir!

Multumim,nu!!!

                         The Jogging Lover.

 

       fotografii-00411

 

 

                           

Art. 1

                                       CRIZA REAL(a) !

 cristi-7-r-2008

 

 

Cei care locuiti in orasele mai mari, metroposatele din Romania, avand capitala la comuna(primitiva)Bucuresti, cred ca aveti la intare cate un magazin din reteaua Real, prêt mare, dar e Real! Noi, cei de la spitalu9, cum circulam mai toata ziua prin tara fara revizii si roviniete la masini, ne mai oprim aici in mare mare graba catre un show sa infulecam o pulpa la rotisor, ca de, nu poti sa apari in fata a sute de spectatori cu stomacul gol,nu de alta dar la cati oameni se intampla uneori sa ramana in picioare in sala (acum ma laud..),ar zice saracii ca suntem fomisti!

Asadar, unde vreau sa bat eu cu Realul asta? La ochi la manager bineinteles! De ce atunci cand ai nevoie de informatii pt un produs nu gasesti pe nimeni prin preajma in afara de rafturi pline cu alte produse de la care nu o sa afli nicidoata informatii? Pt ca informatiile costa,iar noi cei de la Real vindem produse,nu informatii! Da,este Real! Este criza domnuleee,nu vezi ca am micsorat personalul? Daca ma gandesc bine baietii astia au intrat in criza de cand s-au deschis portile forjate de sticla a magazinelor! Si uite asa mergi la informatii, rogi sa trimita pe cineva la raftul cutare,si ti se raspunde: bineinteles, in cateva momente trimitem pe cineva! Unde doamna…,acasa? La somnic?

Si ca nu-ti strici ziua pleci dezamagit mai depate,si amani achizitionarea pixului despre care vroiai sa stii mai multe informatii! Nu de alta da e Criza Reala si mai mult nu-ti permiti!

Va pup pe ceas!

                                                                                          REAL McCoy

2 răspunsuri to "Articole Cristi"

e super tare articolul 2 si parca te face sa-ti lasi masina si sa vezi cum merge „cimitirul” chestia e (cred) sa nu mergi pana la capat:))

Trebuia sa spui „Va pup pe portofel” :))

Lasă un comentariu

mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Comentarii recente

Top articole

Categorii